Parteneri  
   
 • dsContab
  Contabilitate generală DOS
 • dsContabWin
  Contabilitate generală (WINDOWS)
 • dsGestiune
  Gestiune cantitativ-valorică (DOS)
 • dsGestiuneWin
  Gestiune cantitativ-valorică (WINDOWS)
 • dsProductie
  Lansarea şi urmărirea producţiei, antecalcul, calculul costului de producţie
 • dsMiFix
  Contabilitatea analitică şi calculul amortismentului la Mijloace Fixe
 • dsSalarii
  Program de Evidenţă personal şi Calculul salariilor
 • dsRegistru
  Evidenţa primară la magazine cu amănuntul
 • dsFarmacie
  Sistem complet de evidenţă cantitativ-valorică pt. facrmacii, cu calculatoare legate la case de marcat.
  Program avizat de C.N.A.S    Cu un portofoliu de aproximativ 1000 de clienţi, având o experienţă de peste 15 ani în domeniul aplicaţiilor financiar-contabile, vă oferim programe complexe actualizate conform legislaţiei în vigoare.
    Programele funcţionează şi în reţea, preţul mărindu-se doar cu 30% pentru fiecare post de lucru.
    Toate programele, în afara celor mentionate expres, functionează independent, dar şi legate într-un sistem informatic complet. Un document o dată prelucrat indiferent în ce modul, va ajunge automat în Programul de Conatbilitate Generală.
    Utilizarea programelor nu necesită cunostinte de informatică oferind facilităţi deosebite la introducere şi vizualizare date prin folosirea formulelor contabile memorate.
    Oferim instruire, asistenţă şi actualizarea programelor la zi gratuit în primele 2 luni. Dupa cele 2 luni vă oferim posibilitatea încheierii unui contract de service ce vă asigură actualizarea programelor la zi conform legislaţiei.

ATENTIE !!!

În atentia clientilor nostri ce utilizeaza programul de gestiune (varianta WINDOWS)

În urma recalculãrii din data de 1 iulie 2010 programul va actualiza toate stocurile din data de 30 iunie 2010 înregistrate la vechea cotã de 19% la noua cotã de 24%.

Pentru stocurile la amãnunt (pentru cei cu case de marcat), programul va întreba procentul de modificare al pretului de vânzare. Pentru 0, pretul va rãmâne constant si va scãdea adaosul. Pentru 4,2 pretul se va mãri si adaosul comercial va ramane constant. Se poate introduce si alt procent daca este cazul. Pentru confirmare, programul vã va arãta un pret vechi de 119 lei la ce valoare nouã va fi calculat conform procentului introdus.

Pentru receptiile pe care le introduceti dupa recalcularea din 1 iulie 2010 aferente lunii iunie trebuie sa modificati manual cota TVA la 19% pentru fiecare produs in parte (tasta F6).

Daca doriti sa facturati pe luna iulie cu o cota TVA de 19%, puteti face acest lucru dupa introducerea cantitatii prin apasarea tastelor SHIFT+F2 si introducerea cotei de 19%.

Pentru orice alte nelamuriri, contactati-ne

0723 00 78 50 - Horia, 0256 466 424


În atentia clientilor nostri ce utilizeaza programul de gestiune (varianta DOS)

Pentru trecerea de la TVA 19 la TVA 24 se intra pe luna 07 2010 si pe meniul ACTUALIZARE se acceseaza optiunea TRECERE TVA DE LA 19 LA 24.

Daca se mai lucreaza in urma la revenirea in luna iulie se da din nou Reimprospatare fisier stocuri si apoi TRECERE DE LA TVA 19 LA 24.

Pentru orice alte nelamuriri, contactati-ne

0723 38 98 78 - Teodora, 0256 466 424

Va multumim,
D-SOFT.
Click aici pentru a inchide acest anunt !